tirsdag 30. april 2013

Paper Stories April Sketch

 Her er enda en LO jeg laget i Geiranger, og den er bidraget mitt hos Paper Stories.
Bildene er fra årets påske.




Mønsterpapir fra MME, bakgrunnsstempel, bokstaver og distress stains fra TH. Maske fra Dylusion. Chippboard husker jeg ikke merket på. Treknapp fra Prima. Diverse Washi tape.



lørdag 27. april 2013

ScrapFriends Sketch Challange #12

Skissa inne på ScrapFriends denne gangen synes jeg var vanskelig og satt langt inne.....men det er alltid kjekt med en utfordringen og her er mitt bidrag.
Bildet er fra årets påske, da vi hadde et strålende solskinnsvær.

This month sketch at ScrapFriends was a hard one I think....but it`s always nice to challenge yourself. So here is my take.
Har brukt små tags , washitape, wood-diecuts , brads og klype fra div merker - husker ikke hva som er fra hva. Mist fra Heidi Swapp. Maling, stempel og rubons fra TH. 




onsdag 24. april 2013

So Cute Colour


Denne LOen laget jeg i Geiranger sist helg, og den er mitt bidrag til So Cute Colour #28
 På bakgrunnen har jeg brukt gesso på en maska fra Prima. Har brukt stempel og tape fra TH. Mønsterpapir fra Simle Stories og MME.
 Luftballongen er rubons fra Hambly, måne er en trefigur fra Art Chix, Bling fra Prima og Enamel dots fra MME.
 De store bokstavene er fra Thickers og de små fra TH. 
 Fly fra Prima og "snakkeboble" fra Kaiser Kraft.
Blomster fra Magic Monday.
---
Jeg hadde det så travelt sist uke at jeg ikke fikk pakket ut etter turen til Geiranger, men nå holder jeg på med siste rest og så er jeg klar til nye kreative krumspring på scrappeloftet mitt.
Ha en fortsatt fin uke :)


mandag 22. april 2013

Scrappetreff i Geiranger

Sist helg var jeg på en fantastisk tur til Geiranger og scrappetreff på Hotel Union.
Jeg dro dit sammen med min beste venninne Siv Anita. Vi reiste hjemmefra torsdag ettermiddag, kjørte til Sola og fløy derfra til Ålesund. Hadde en overnatting i Ålesund før vi hentet leiebilen og dro videre mot Geiranger. Været far fantastisk og vestlandet viste seg fra sin beste side. Det var første gang noen av oss var på disse kanter, og vi synes det var kjempeflott.
 "Tuttene på tur "
 Klare for fergetur, Linge-Eidsdalen. Fine forhold for ei som blir sjøsyk på en luftmadrass.....
 Så er vi kommet til Ørnevegen og har fantastisk utsikt utover i Geirangerfjorden.
 Ikke helt....den beste plassen for Siv Anita som har høydeskrekk.....
 Vel på plass møter vi endelig igjen denne flotte gjengen fra Molde, Beate, Synnøve og Aina. Vi traff hverandre på Casa treffet og det sa bare "klaff" :) Så deilig å treffe de igjen, og vi hadde det fantastisk morsomt hele helgen. Nye flotte bekjentskaper fikk vi også. Utrolig hvor mange venner jeg har fått "på grunn" av denne hobbyen min. Lykke :)
 Dette var absolutt ingen slankehelg...... På middagsbuffeen var det alt en kunne tenke seg av kaldmat og varmmat....og så dessert :)
 Det ble tid til en liten kosestund i baren før "leggetid"

For en fantastisk utsikt å våkne til....
 Deilig å starte dagen med en tur i boblebadet.
 Ørnevegen, sett fra rommet vårt.
 Det ble arrangert guidet "Nordic Walking" tur med staver. Jeg hadde veldig lyst å bli med på det men kunne ikke prioritere å pakke med turtøy. Ingen problem! Snille arrangøren Belinda stilte med sko, og klær fikk jeg låne av Synnøve. Det var en fin og informativ tur.
 Litt foto shoot må til :)
 Hipp hurra jeg er så glad :)
 På tilbaketuren til Ålesund søndag hadde vi "besøk" i bilen av herlig Siri. Og hun var så snill å vise oss litt av byen "sin". Dessverre var det en grå blåsebortdag i Ålesund, men vi fikk da sett litt og storkoste oss.
Dette blir garantert ikke siste gangen vi reiser til Geiranger på treff. Hele opplegget, hotellet, scrappelokalet, ja alt var kjempeflott. Og når en la inn en liten SPA behandling i tillegg ble det jo rene "husmorferien". We`l be back.

mandag 15. april 2013

So Cute Surprise 15

Vel hjemme fra en fantastisk helg på scrappetreff i Geiranger. Bilder og mer fra helgen kommer i et senere innlegg.

Fikk bla. laget denne LOen til So Cute Surprise inne på TJSC. Oppgaven var å la seg inspirere av en sang, og jeg har valgt "jeg vil ha en liten hund" Bildet er av meg og hunden vår Fido da jeg så han for første gang, og han bare var en uke gammel.




I morgen er det tilbake til jobb og hverdagen. 
Ønsker alle en fin uke ;)


lørdag 13. april 2013

Skissedilla #205

Et raskt innlegg fra Geiranger (et fantastisk treff forøvrig) hvor jeg i går laget denne til ukas skissedille. Blogger fra iPaden, så bildekvaliteten er er ikke helt topp da men....ikke all verdens med redigeringsprogram her. Første gang jeg gjør dette, så d var litt krunglete å finne ut av.

Ønsker alle en fortsatt fin helg :)





onsdag 10. april 2013

Klar som et egg....

Da er jeg pakket og klar....som et egg...til scrappetreff på Hotell Union i Geiranger. WIIIIII.
Jeg og Siv Anita tar avsted i morgen, flyr til Ålesund og kjører derfra på fredag morgen. Gleder oss vilt. Ser virkelig frem til å treffe igjen Beate, Aina og Synnøve fra Molde, som vi ble kjent med på Casa for 1,5 år siden. Og så regner vi med det blir mange nye bekjentskaper :) 
Men jeg må si det har vært en prøvelse å pakke for flyreise....første gangen dette. Er vant med å bare stappe i bilen.... Heldigvis er vi tilbydt å låne både det ene og det andre, og vi føler oss virkelig velkomne til vestlandet :)

"Med på veien" vil jeg dele en AJ side.

I fall 
I rise
I make mistakes
 I live 
I learn 
I`ve been hurt 
but I`m alive 
I`m humand and 
I`m not perfect 
but I`m thankful

Jeg ønsker alle en super helg, om de skal på treff eller ei ;)

fredag 5. april 2013

Vacation Fun

Gutta Boys koser seg i Universal Studio :)








mandag 1. april 2013

AJ...
Jeg fikk endelig mitt etterlengtede kurs med Torill (Screppa) i høst, og det satte igang en "prosess"....både på det "kunstneriske" og "følelsesmessige" planet. Så tusen takk til Torill for inspirasjon.
Dessverre er jeg litt for mye "kontrollfreak" og litt for lite "impulsiv" når det gjelder AJ/scrapping, og har slitt litt med å få det til. Men nå i det siste føler jeg det har "løsnet" litt, og jeg har virkelig kost meg masse med AJ. Har laget en del sider i boka mi, noen er ferdige, noen mangler tekst og noen blir kanskje aldri ferdige....
Det er kjempe gøy å prøve ut forskjellige teknikker og se hva det blir til.

Her er et par av sidene jeg har laget.



I morgen er det slutt på ferien og tilbake til hverdagen. Skulle gjerne hatt ferie lenger.....men om en ikke har hverdagen så blir det jo ingen ferier...
Jeg har hatt en kjempefin påske. Sol og fine været hver dag, som har resultert i mange deilige timer på altanen. Og så har jeg kost meg masse på scrappeloftet mitt med scrapping, AJ og pakking/planlegging til treff i Geiranger.
Ønsker alle en fin start "hverdagen" i morgen og en fin uke.