søndag 29. januar 2012

enda mere minialbum...

Her er enda noen sider til minialbumet.....
Mangler bare framsiden nå og kollage-bildene inni så er det ferdig.
Må snart komme igang med å finne bilder og planlegge litt til Papirfesten om 2 uker. Gleder meg kjempe mye, som alltid, til en hel helg med scrapping og kos med kjempegode venner som scrapping har skaffet meg:)






Når det gjelder min far så fikk jeg ikke besøkt han denne uken, han ble så dårlig at han måtte legges på fult isolat der kun hans kone fikk komme på besøk. Heldigvis har det de siste dagen gått litt fremover og han kom ut av isolatet i går. Så på tirsdag skal jeg ta turen innover til Stavanger.
Tusen takk til alle sammen som har sendt meg varme tanker og klemmer her, setter veldig pris på det i denne tiden.

mandag 23. januar 2012

mer minialbum

Her er noen sider til som er i mini albumet fra USA, som minstemann skal få. Skulle egentlig vært ferdig til bursdagen hans sist torsdag, men dessverre skjer det ting her som gjør at det ikke blir så mye scrapping for tiden.
Pappaen min har fått kreft, og tankene mine er ofte helt andre plasser enn på scrapperommet. Han ble veldig syk før de oppdaget hva det var, og er derfor kjempe dårlig. Tunge dager, men de sier prognosene er gode så vi må ta tak i det håpet. I morgen skal jeg tilbringe dagen hos han på sykehuset. Håper å spore litt bedring i morgen.





Tusen takk for alle koselige kommentarer her inne:)

onsdag 18. januar 2012

Jeg har laget kort....*sjokk*....

Jeg er jo ingen kortlager, men når minstemann blir 15 år i morgen - ja da må jeg jo lage et kort til han. Ble et enkelt et, men litt kult likevel syns jeg.




søndag 8. januar 2012

Mini album

Det er i grunnen lenge siden jeg begynte på dette minialbumet, men nå begynner det å bli ferdig. Albumet er fra USA turen vår i fjor, og dette skal minstemann få. Skal lage et til eldstemann også.
Her er de første 4 sidene.




Inni lommen skal jeg putte slike samlebilder for å få med mer bilder fra turen.
Håper alle der ute har hatt en fin helg. Det har jeg, men den går jo alt for fort:( Det er så mye jeg har lyst å gjøre liksom.... og så elsker jeg å sove hi hi. Gleder meg allerede til neste helg....
Ha en fortsatt fin søndagskveld og en god ny uke;)

mandag 2. januar 2012

Under the rainbow

Godt nytt år alle sammen, håper alle hadde en fin og trygg feiring.
Jeg startet 1 arbeidsdag "godt" med å forsove meg...men rakk jobbe likevel :)
Har startet....eller gått tilbake....til en sunnere livsstil, gått tur i lysløypa og skal kose meg med en tallerken bær etterpå:) Slutt på kaker og andre usunnheter, i hvertfall sånn til daglig.
Holder på å scrappe litt på en minialbum, men har ikke tatt noen bilder enda. Imens kan jeg vise denne LOen jeg laget på Sætratrefft i høst, den var til en utfording der en skulle bli inspirert av bildet av en reinbue





Kunne godt tenke meg en gryte full av gull jeg......;)