søndag 24. oktober 2010

Mini album

Da har jeg laget mitt første mini album, og det er fra turen til Nice i Juni:) Ble inspirert av Bente på Papirfesten til å lage mini album, takk for puffet Bente;)
Jeg har brukt et mini album fra 7 gypsies. Det har slike kjekke lommer, og der har jeg puttet oppi samle-bilder (21 x 10cm) - en fin måte å få med flere bilder.













I dag har jeg ikke gjort noe særlig, var helt kaputt etter turen til Kristiansand i går....hardt å være på shopping he he. Men jeg fikk da det jeg skulle..........og kanskje bitte litt til.........
Sov lenge i dag, har lest litt, gått en tur kombinert med et lite besøk og ellers gjort noen småting i heimen. Hadde egentlig tenkt å scrappe litt og begynne på en ullkjole, men slik ble det ikke. Tror jeg vil igang med en stor opprydding på scrappeloftet nå. Kjøpte meg noen kjekke opphengs stenger på IKEA i går, og da inspirere det til en skikkelig opprydding. Må bare ta meg en liten bloggrunde først;)

fredag 22. oktober 2010

HELG:D

Åååååå, det er deilig med helg:) Er ganske sliten etter denne uka, og i kveld skal jeg bare kose meg i go`stolen. Surfe litt på nettet og "ta igjen" litt blogging. Har blitt lite blogging denne uka, så jeg må rundt og oppdatere meg på alt det flotte som er blitt lagt ut den siste uka. Garantert masse inspirasjon å hente;)
Jeg har laget ferdig et mini album, mitt første sådann:) Skal få tatt bilder i løpet av helgen.
I går var vi rammet av dette forferdelige snø været:( fysj!!!!! det er for tidlig med slikt i oktober. Jeg hadde bare sommerdekk på bilen:o Siden jeg for snart 19 år siden kjørte galt på glatta og fikk en nakkesleng som jeg sliter med fortsatt, er jeg ikke høy i hatten på glatta. Spesielt ikke på sommerdekk............. Jeg begynte på turen hjem fra jobb, med en kollega i bilen bak som "støtte". Men gav opp etter en liten stund. Satte igjen bilen på veien og satt på med min kollega. Han hadde dog også bare sommerdekk.......men har mer erfaring enn meg på sånt føre og er litt "tøffere" en meg;) Vi kom oss helskinnet hjem, men det var litt kaos rundt forbi ja. Mange bilder som sto og ikke kom opp bakkene, for det var spinnglatt..... Ble heldigvis litt bedre utover kvelden, og mannen fikk hentet bilen hjem. Og nå er han og legger på venterdekk:)
I morgen skal jeg og Anne Gerd på tur til Kristiansand:) Den nye IKEA skal inspiseres, og der skal jeg kjøpe en julepressang hyyyysssssssjjjjjjjjjj;) Skal også innom en tur på Stoff & Stil for å kjøpe stoff til noen ullkjoler jeg vil sy meg. Og jammen men er det ikke en scrappebutikk inne i byen...... :o
Ønsker alle en fortsatt god fredagskveld og en flott helg:)
-----------
Her er en LO jeg laget på papirfesten.
Da vi var i New Orleans var vi på båttur på Missisippi river, med den siste autentiske "steam boaten" som var igjen der.
Her har jeg brukt karft kartong, mønsterark fra Teresa Collins, et "gammelt ark" kjøpt i NO, chipboard bokstaver fra Pink Paislee og Thickers, små bokstaver fra October Afternoon, skilt og overlay kjpt i USA, stempler fra TH, Dymo, Punchinella, fjær, bånd & blonder, dabbermaling og glitterlim.









mandag 18. oktober 2010

LETS GET SHABBY #16

Denne LOen har jeg laget til challenge 16 inne på Lets Get Shabby. Første gang jeg leverer noe her, og litt spooky;) En skulle la seg inspirere av et av to bilder av kjøkken, samt noen andre kreterier. Jeg ble inspirert av kjøkken nr.1 Hadde disse bildene liggende og tenkte på dem med en gang jeg så oppgaven.

This LO is for the challenge 16 at Lets Get Shabby. I was inspired of kitchen nr.1 and thought of theese pictures at ones i saw the inspiration pics. It is the first time I participate at LGS and it is a litle spooky;)

Jeg har brukt mønsterpapir fra October Afternoon og Cosmo Cricket. Ellers har jeg brukt produkter fra Washi tape, MM, Kort&Godt, Thickers, The Girls Papirie og en del ukjendte produsenter.




lørdag 16. oktober 2010

Skissedilla #81

Denne uken var det Brit som hadde laget skissen inne på Skissedilla, og her er mitt bidrag.

Bakgrunnsarket er fra MM, "målbånd" fra TH, rosebånd fra Prima, bokstaver fra Jenni Bowlin og Kaiser Kraft. Jeg har også brukt litt sort mist, sølvbånd, glitterlim og glossy accent. "sy-pynt" - ukjet merke. "randi røst" båndet er mitt eget "merke" som jeg syr på klærne jeg lager;)

onsdag 13. oktober 2010

Big Texan Motel

I Texas skulle vi selvfølgelig besøke den kjente restauranten Big Texan(kommer LO/innlegg om den senere), og her har de også et motel vi hadde lyst å bo på. Det var det mest orginale hotellet vi bodde på i løpet av turen, skikkelig kult....og kanskje litt spesi he he. Men definitivt gjennomført;) Og bassenget ute var formet som staten Texas;)

Mønsterark fra MME, overlay og lysekrone fra Hambly, pebles fra Prima, bokstaver fra Thickers og Cosmoe Cricket, Washi tape, bokside, strie, diverse tape og chipboard.











mandag 11. oktober 2010

GO GO GO........

USA har jo litt mere "ekstreme" vær situasjoner enn vi er vant med her hjemme. Da vi var i Milwaukee herjet det flere små(i Amerikansk målestokk.......) tornadoer rundt byen, og da vi var i Louisiana og Texas var det en begynnende orkan ute i Mexico gulfen, som heldigvis roet seg før den nådde land.

Jeg har brukt hvit Bazzil, mist, brads fra BG, papirstrimle og småord fra October afternoon - med litt glitterlim på, sort bølgepapp, overlay og gaffertape(ukjent), chipboard fra We R Memory Keepers og Crate, bokstaver fra Thickers og Scrappers choise, rubons fra Prima, stempel og tape fra TH og tag fra Graphic45(embalasje).




------------------
Har jo helt glemt å fortella at jeg sist uke ble valgt som "dille" av Marianne inne på Skissedilla:) Tusen tusen takk:) kjempestolt;)
I dag har det vært nok en flott høstdag her, og jeg hadde en fin tur med Anne Gerd i ettermiddag. Vi fikk også testet badetempen....som kryper sakte men sikkert nedover- og var 8,5 i dag.
Tusen tusen takk alle sammen for koselig ord og hilsninger i bloggen;)



søndag 10. oktober 2010

Mexico

De siste dagene på vår USA tur i sommer tilbakte vi i San Diego. Derfra var det bare ca 15 min til grensen over til Mexico, og vi måtte jo nesten ta en tur over når vi først var så nær. Been there done that..... Kan godt reise til Mexico igjen, men definitivt ikke til en grenseby. Men....det var jo det virkelige livet til de som bor nær grensen til USA, mulighetenes land.....

Har brukt karft kartong, glimmermist, stempel, chipboardbokstaver og tape fra TH, Dymo, binders fra MM, tag?, diverse rubons, småord og overlay

--------
Her har vi hatt et strålende vær de siste dagene:) Har hatt meg en liten tur i dag, og resten av dagen og kvelden skal tilbringes på scrappeloftet med god samvittighet hi hi.
Godværet skal vist fortsette, så det blir nok noen flotte turer(med bading) på meg etter jobb i uka som kommer. Skulle jo vært så heldig å hatt høstferie da...... men nei da, her må det jobbest(så har jeg litt fri til andre tider da og skal egentlig ikke klage) Eldstemann har hatt sin høstferie i uka som gikk, mens minstemann har denne uka som kommer. Vi bor rett ved fylkesgrensen, så eldstemann går på vidergående i Vest-Agder.
Ønsker alle en flott søndag videre og en fin uke;) Ny uke-nye muligheter;) og grip dem;)



lørdag 9. oktober 2010

Skissedilla #80

Her er mitt bidrag til uken skisse (laget av Nabon) inne på Skissedilla:)

Har brukt hvit Bazzil, Punchinella, rubons fra Imiginisce, lenke fra TH, Thickers, Dymo,mønsterpapir fra Prima, ståltråd, dabber maling, og "sperretapen" har jeg laget selv(malt med dabber på hvit "1.hjelpstape".

torsdag 7. oktober 2010

Gårsdagens ødeleggelser og dagens bad.

Her på Moi fikk vi virkelig merke regnet i går. Det kom hele 130,4 mm nedbør på et døgn......en rekord vi godt kunne vært foruten. Vi har en bekk utenfor huset, men det gikk heldigvis bra denne gangen også. Verre var det oppi gata der det gikk et 40 m bredt jordras som gjorde at jernbaneskinnene ble hengene i løse lufta. De nærmeste husene ble evakuert. Heldigvis ble ingen skadet, men de har gårdstunene full av gjørme og rester etter raset. Da jeg kom hjem fra jobb holdt de fortsatt på med opprydding og utbedring, og veien var fortsatt stengt. Det er MYE vann i elver og vann.....
Heldigvis stoppet slusene der ovenfra og i dag har det vært strålende sol:)
Et flott vær å gå tur i og teste badetempen;)

Vannet har herjet på også i turløypa......


Badetempen i dag var 9 frisk grader. Kalt, men enn så deilig etterpå. Og i dag slapp vi å skifte i regnvær, deilig:)










søndag 3. oktober 2010

Papirfest og skissedilla

Vel hjemme igjen etter en fantastisk helg i Stavanger på Papirfesten.
Jeg, Anita og Anne Gerd drog tidlig fredag og koste oss med shopping og lunsj, før vi sjekket inn i juniorsuiten i 10 etg på Rica Forum Hotell.
Kl 17:00 var det "innsjekking" på Papirfesten i Ynglingehallen, hvor vi har kost oss hele helgen. Fantastisk å treffe alle "gamle" venner igjen, knytte nye vennskapsbånd og ikke minst kose seg med den kjekke hobbyen og få massevis av kreativ inspirasjon:) Jeg laget 6 1/2.....LO og var på to kjekke teknikk kurs med Liz Hicks.
Nå har jeg snart pakket ut alt etter turen og det klør i fingrene etter å "produsere", og jeg kan ikke stoppe å smile etter denne fantastiske helgen:) Og tenk.....det er bare 6 mnd til neste Papirfest, fordi den blir flyttet fra høsten til våren. Men før det så er det Stortreff i Egersund 6. november, og så skal jeg, Anita og Anne Gerd arrangere Hytte-scrappe-tur/treff på "skihytta" på Sætra 4.-6. februar. Så her er det mye godt i vente:)

En av LOene jeg laget på treffet var til ukas skisse inne på Skissedilla, og det er Lula som har laget denne skissen.

Bakgrunnsark og den røde strimlen fra October Afternoon, den blå tapen er "Japan tape" som jeg fikk fra Brit (tusen takk), Mikke hodet er stanset ut med Spellbinder, den hvite skriften er skrevet med "pop up" penn, @ er fra Prima, de blå bokstavene og gjerdet (klippet ut fra et ark) er fra My Litle Shoebox, metermål-båndet har ukjent opphav.
Resten av kvelden skal jeg bruke på å komme i orden har på scrappeloftet, og så har jeg en del nettsider, tips og liknende som skal sjekkes ut;)...og je må selvfølgelig prøve å få tatt meg en runde i blogg-verden:)