onsdag 22. september 2010

Golden Gate Bridge og Dilla

Golden gate var obligatorisk å besøke da vi var i San Francisco. Planen var egentlig at vi skulle på sykkeltur, og sykle over. Men det var så kalt og blåste godt, og vi hadde jo bare med oss sommerklær.....

Jeg har brukt mønsterark og stempel fra Teresa Collins, litt mist, tape fra TH, stickers fra October Afternoon, rub ons fra Imaginisce, broen er skåret ut fra et mønsterark kjøpt i USA, charms fra The Girls Papirie, 3D klister kjøpt i USA, Bokstaver fra Thickers og Pink Paislee, skyene har jeg skåret ut fra et 3ndy ark og hatt på pop-up maling.


Broen med tekst er fra et mønsterpapir og den "andre" er skåret ut fra et av bildene mine.
-------
Og så har jeg blitt "dillet" igjen, er jo SÅ kjekt da. Denne gangen er det Carrin som har valgt meg ut som sin dille inne på Skissedilla, tusen takk:) Jeg blir veldig glad når det jeg lager faller i smak. Og tusen takk for alle hyggelige kommentarer her inne på bloggen min:)
I dag har vi hatt bad nr.2 denne uken, og vannet holder seg fortsatt på 10 grader. Friskt men godt;)

mandag 20. september 2010

Hytte-scrappe-tur/treff

Istedenfor "vanlig" scrappetreff på Moi, vil vi på hyttetur:)
Første helgen i februar, 4.-6. Februar 2011, Inviterer vi til Hytte-Scrappe-Tur/Treff til ”Sætra hytten” i Hovsherad (ca 15 min fra Moi)
Hytten eies av skigruppa i Moi IL. Den har flott oppholdsrom som kan brukes til scrapping, stor peisestue m/peis, og gode fasiliteter når det gjelder kjøkken, dysj/toalett og overnatting (og en kan kjøre til døra;))
Det er også gode forhold for å ta en skitur om du skulle ønske det(og det er snø….)
Har DU lyst på en kreativ hyttetur(husmorferie) med kos og sosialt samvær, så meld deg på til:rerokbuvold@c2i.net
Bindene påmelding innen 1. januar.

Vi har satt et tak på 20 stk og går etter ”først til mølla” prinsippet.
Det koster 3.000 å leie hytta for hele helgen, og så blir det utgifter til mat i tillegg (2 middager, 2 lunjs og 2 frokost + litt ”kaffimat”). Dette deler vi på antall deltakere, og prisen vi da bli ca 4-500,- alt inkl.
Det blir også noen konkurranser/utfordringer med flotte premier.
Håper DU har lyst å komme:)

Hilsen Randi Elisabeth, Siv Anita og Anne Gerd.

søndag 19. september 2010

Skissedilla #77

Denne uken var det HegeAL som hadde designet skissen inne på Skissedilla, og her er mitt bidrag.
Minstemann hadde bestillt seg en solid Amerikansk frokost - eggerøre, bacon, tykke pannekaker med jordbær og krem............ Heldigvis var det ikke hver dag det var slik frokost, da er jeg redd vi hadde trillet hjem.... Og jeg må jo si at vi savnet en "normal" god Norsk frokost;) Har brukt hit Bazzil, stempler fra TH, tabs og rubons fra BG, overlays fra teresa collins, bling fra Prima, Thickers og Dymo.
-----------------
Da er helga snart over:).....uten at jeg har fått gjort halvparten av alt det jeg ville gjøre....men men, jeg har iallefall fått slappet av litt, kost meg og gledet min mor med sykebesøk. I morgen er en ny uke med nye muligheter.

lørdag 18. september 2010

Grand Canyon

Grand Canyon var en fantastisk naturopplevelse, og det var ikke få bilder vi tok her. Alle fargene og fasongene på fjellene, og Colorado river nede i dal bunnen. Fantastisk:)

Jeg har brukt 3 bakgrunnsark-7gypsies, kraft kartong og October Afternoon. Stempler fra TH, Overlays, små-ord og journaling card fra Little Yellow Bicycle, bokstav brikker fra The Girls Paperie, rubons fra Imaginisce, bokstaver fra October Afternoon.


-------------------
Det er deilig med helg:D I dag har jeg kost meg på cafe` med Anita, og resten av helgen skal jeg kose meg med sying og scrapping. Mannen blir opptatt med golf begge dager, og barna driver med sitt. Skal også ta en tur til Stavanger på sykebesøk i morgen.
En god helg ønskes alle sammen:D




tirsdag 14. september 2010

Scrappehuset

Jeg har aldri deltatt på utfordringene inne på Scrappehuset, men en gang må jo være den første:) Og med denne LOen vil jeg delta i utfordringen der en skulle la seg inspirere av fargene i en LO, grønn og orange.

Bildene er fra Disneyland.
Jeg har brukt hvit Bazzil, mønsterark fra October Afternoon og echo park paper. Borden oppe er fra Sassafrass. Chipboardbokstaver fra Scrappers Choise, bokstaver fra Webster Page og Kaiser Kraft. Vimplene har jeg laget av kraft kartong som jeg har stemplet på og brukt litt Distress Ink, limte på noen bokstaver av ukjendt merke. Overlay fra Imaginisce. Langbein er et klister jeg limte på Grungeboard og så skar ut.


---------------
Og så har jeg blitt valg som "Dille" igjen inne på Skissedilla. Så gøy:D Det var Brit som hadde valgt meg som sin "dille" denne uken. Tusen takk Brit;)




søndag 12. september 2010

Skissedilla #76

(ups, hadde skrevet feil dille nr, men er nå retter)
Denne uken var det Brit som hadde laget skisse til utfordringen hos Skissedilla, og her er mitt bidrag.
Da vi var i Universal Studio kostet vi på oss FRONT OF LINE pass, og det var SÅ verdt hver krone. På alle atraksjoner ble vi geleidet forbi laaaaange køer med folk med "vanlige" billetter, og rett "in front". Følte oss skikkelig V.I.P. it was awsome:)

Bakgrunnsarket og tape er fra TH, chipboard bokstaver fra Pink Paislee som jeg har hatt litt glitterlim på, bokstaver fra Prima, Doodlebug og October Afternoon, pebbles fra Prima, ramme fra Kort&Godt(tror jeg....?) som jeg har malt med dabber-gull, den røde løperen er stoffrester fra en kjole og ellers noen stjerner og litt bling.



-----------------
I går hadde jeg en kjempe kjekk dag og kveld sammen med mine to gode venninner Anita og Anne Gerd.
Først drog vi til Scrappe- og stemplemesse på Sandnes. Selve messen var litt skuffende, da vi synes at butikkene hadde tatt med seg et dårlig utvalg av varer. Lite nyheter og tilbud:( Men vi traff mange kjekke scrappe venninner og hadde det veldig morsomt og kjekt:D På tross av litt dårlig utvalg ble det litt i handleposene likevel, og vi rakk innom en scrappebutikk på hjemveien hi hi.
Vel hjemme samlet vi oss på kjøkkenet hos meg for scrapping og kos, og ga oss vel i halv to tiden i natt. Tusen takk begge to for en knallkjekk dag og kveld. Om tre uker er det klart for tur igjen, da blir det Papirfest i Stavanger og "husmorferie" på hotell:D



tirsdag 7. september 2010

Høstbading og "dilla"

Jeg og Anne Gerd har fått det for oss at vi skal prøve å bade så lenge vi kan utover høsten/vinteren brrrrrr.....;) I dag hadde vi med oss måler og det var 15 grader. Faktisk ikke så helt galt bare en kommer seg uti hi hi.
Der vi bader går desverre solen ganske tidlig, men jeg fikk med meg de siste solstrålene i dag. Deilig med sånt et flott høstvær.
Og så har jeg blitt "dilla" i dag:) Inne på Skissedilla valgte HegeAL meg ut som sin dille:D Tusen takk;)

søndag 5. september 2010

Skissedilla #75

Denne uken vare det Nabon som hadde laget skissa inne på Skissedilla, og her er mitt bidrag.
Bildet er tatt i Universal Studio, og er av bokhandelen som var med i filmen Notting Hill med Julia Roberts og Hugh Grant.
Bakgrunnsarket er fra mm, hjørner, tape, nøkkel og filmstripe fra TH, bokstaver fra Thickers. Billett, tag og ramme(som jeg har malt med hvit cracle paint fra TH) er fra MME. Ellers har jeg brukt en bokside, litt av en bokrygg, samt diverse blomster og pynt som jeg ikke helt husker hvor er fra....;)


-------------------
Spørs hvor my scrapping det blir denne uken....jeg var på Stoff & Stil i Kristiansand i går, så nå skal høstgarderoben sys hi hi.




torsdag 2. september 2010

I stjernenes fotspor

I sementen Utenfor Graumann`s Chinese Theatre på Hollywood Boulevard, finnes hånd,- og fot avtrykk fra over 200 berømtheter. Operasanger Kirsten Flagstad og skøteprinsesse Sonja Hennie representere det Norske flagget i samlingen. Bildet oppe helt til venstre, er av min kjære som står i Arnold Schwarzenegger`s fotspor:) Og minstemann(oppe til høyre) har funnet Harry Potter og vennene hans;)

Jeg har brukt hvit Bazzil, og lekt meg litt med mist og maling:D
Ellers har jeg brukt Punchinella, tape og stempel fra TH, "tag" fra Sassafras, filmrulltape (Prima???), et bånd og lånt fotspor-stempel. "I"en er fra Prima og de små bokstavene fra October Afternoon. De herlige BARBA-figurene er strykemerke jeg har kjøpt på Nille.