tirsdag 31. august 2010

Wisteria lane

Det er lenge siden jeg har brukt noe særlig med blomster på LOene mine, men da jeg skulle scrappe dette bildet av Susan`s hus i Wisteria lane-måtte det jo bare bli masse blomster:)

Bakgrunnsarket er fra October Afternoon. Foruten blomster har jeg brukt divrse blader, litt "blad-bånd", litt blonde, gjerde laget met MS puncher, sommerfugler fra karen marie klip og lyktestolpe stemplet med lånt stempel og embosset.




søndag 29. august 2010

Skissedilla#74

Denne uken var det gjeste designer Ann-Katrin som hadde laget en flott skisse til Skissedilla utfordring #74, og her er mitt bidrag.

Da vi var i USA var jeg på scrappebutikk-jakt, noe dere kan lese mere om her. Jeg fikk "foreviget" noen av "funnene" mine:)

Bakgrunnspapiret er fra Bo Bunny. "på" er fra eco park paper go har en "clear brikke" fra TH over seg, "jakt" fra MME, Thickers, pink paislee og bølgepapp(husker ikke). Ellers har jeg brukt diverse "embalasje" fra div scrappe produsenter....og en dollar;)
Bokstaver fra My Lite Shoebox, Webster Page og October afternoon.

Rub ons og overlay fra Art Warehouse. Bokstaver fra My Litle Shoebox, Cosmo Criket, mm og dymo.


fredag 27. august 2010

Jurassic park-the ride

I Universal Studio var det mange kjekke "rides", og guttene (både de "små" og den "store".....) koste seg. Jeg holder meg unna det meste av slike ting pga. nakkesleng skaden min. Men så er jeg jo en perfekt "veske passer" og fotograf;) Det var ingen som var tørre etter denne riden.....

Her har jeg brukt kraft kartong som bakgrunn. "Dråpene" har jeg skåret ut fra et Bo Bunny ark, og tegnet rund med hvit "pop up penn". Ellers har jeg brukr rub ons(husker ikke merket) og bokstaver fra October Afternoon, My litle Shoebox, Prima og Thickers. Og en stripe Dymo.


-------------------
Tusen takk fo alle hyggelige kommentarer i bloggen min:) det setter jeg veldig pris på;)
Nå er det "endelig".....helg igjen, og denne helgen har jeg ingen andre planer enn å gå på cafe med Anita i morgen:) Forhåpentlig blir det noen timer på scrappeloftet mitt, og kanskje jeg skal finne frem symaskinen og få litt oversikt over "sy planene" mine utover høsten. Skal ha meg en tur til Stoff & Stil i september og handle inn litt til "høst/vinter kolleksjonen" min.
I kveld har minstemann på 13, besøk av 3 venner som skal "lane" sammen.....så det blir lite søvn her i huset, iallefall på de hi hi. Eldstemann er ute og øvelseskjører på sin nye motorsykkel sammen med papsen:) Solen skinner og det ser ut for å bli en flott helg:)
Ønsker alle sammen en riktig fin fredags kveld og en god helg:D

onsdag 25. august 2010

Harley Davidson Museum

En tur på Harley Davidson museumet var et "must" for "han far" . Var vel en av grunnene til at vi startet turen vår i Chicago, siden det bare var 1,5 time til Milwaukee som er Harley Davidson`s "vugge". En del av utstillingene på museet hadde vi sett da vi var på 100års jubileet til HD i Barcelona i 2003, men det var mye "nytt" å se og en imponerende samling og ikke minst historie.

Begge arkene er fra Glitz Design. "Filmstripen" husker jeg ikke merket på, men kjøpte den i USA. Tape fra TH, @ fra Prima, "Harley Davidson" fra EK, bølgepappbokstaver(husker ikke lev.) malt med acryl maling fra mm, og de små bokstavene fra Cosmo Criket. Ellers litt "ekte scrap" fra HD museet.








mandag 23. august 2010

Skissedilla bonus

Denne uken hadde de en bonusoppgave inne på Skissedilla. Det var HegeAL som hadde laget den, og den hadde 2 bilder-noe som passet meg bra. Jeg snudde skissa og her er mitt bidrag.

Både kanten rundt og Amerika-kartet har jeg revet ut fra et ark av Little Yellow Bicycle.

De store bokstavene er fra TH, og jeg har brukt svart stempelpute på de. De små bokstavene og XXXL er fra Cosmo Cricket. Bak de store bokstavene har jeg stemplet en elefant fra TH. "USA" kjøpte jeg "over there".







lørdag 21. august 2010

Segway

I San Diego leide vi Segway, og det er bare en ting å si om det:DRIT KULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
og ikke var det vanskelig heller:)
Bakgrunnsark fra Bo Bunny, tag fra Sassafras, tape og bånd fra TH, Puncinella, "overlay" pil og "text" fra Little Yellow Bicycle, Dymo, små bokstaver fra My Little Shobox og store bokstaver fra Thickers.





fredag 20. august 2010

Alcatraz

En av de tingene vi ville gjøre mens vi var i San Francisco, var å dra ut til Alcatraz. Desverre fikk vi ikke gjort det:( Det var sånn et press på de turene at vi burde ha bestilt helst før vi reiste hjemmefra....men vi visste jo ikke eksakt når vi ville ankomme San Francisco så det var litt vanskelig. Den føste dagen det var ledige billetter var en uke frem i tid, men så lenge skulle vi jo ikke være der. Det får bli en annengang..... Men et bilde fikk vi tatt av den beryktede fengselsøya.


Her har jeg brukt Bazzil som bakgrunn, sammen med litt overlay fra Hambly og litt Punchinella. Bokstavene er fra Pink Paislee.
Tape fra Tim Holtz. "Fengselsfuglen" er en clear firgur som jeg "kledde" med papir jeg først hadde tegnet striper og "fjes" på.


Stemplet med stempel fra TH på bildet og brukt en tag som jeg ikke husker merket på.



---------------


Det er deilig med helg:D Og nå har jeg unnagjort det meste av husarbeid så planen er å vie resten av helgen til scrapping og annen koz:D

I kveld er jeg hjemme helt alene. Minstemann er på overnattingsbesøk, og min kjære og vår eldste har reist til Mysen. Der skal de hente en mellomtung motorsykkel eldstemann har kjøpt. Så nå blir det øvelseskjøring både på bil og mc frem til han blir 18 i april.

Ønsker alle en riktig fin fredagskveld;)

tirsdag 17. august 2010

Skissedill #73

Det er kjempe lenge siden jeg har deltatt på skissedilla, men denne gangen var det en skisse med flere bilder og det passer meg bra:) Så her er min løsning på den kjekke skissa til Lene.

Bildene er tatt i Universal Studio i LA, hvor vi bla. møtte Eselet fra Shrek. han hadde litt problemer med å forstå hva jeg het hi hi, men var en sjarmerende fyr:)
Bakgrunnsarket er fra We R Memory Ceepers. På det har jeg malt litt med cracle paint og brukt et stempel fra TH. Jeg har brukt bølepapp, overlay, brads og blomst fra "ukjent"(les:jeg husker ikke...) leverandør. "Tittelen" er fra Bo Bunny, tape, nål og bånd fra TH. Litt Punchinella. Tekst boblene har jeg laget i krympeplast.










mandag 16. august 2010

Left my heart in San Francisco

San Francisco var en kjempeflott by, og jeg kunne godt ha tilbakt mye mere tid der enn de 3(2,5) dagen vi hadde. Men det var kaldt:( Temperaturen i selve San Francisco stiger skjelden over 20 grader, og da vi var der var den nede i 15 på dagtid BRRRRR!!! Om sommeren hylles byen ofte inn i kjølig havluft, mens det på den andre siden av bukta kan være 10-20 grader varmere og solskinn. Men vi hadde noen fine dager der allikevel og fikk med oss noen av de "viktigste" atraksjonene:)

Her har jeg brukt et bakgrunnsark fra Little Yellow Bicycles. Har redigert bildene i gammel stil slik at de liksom passet til Cabel banen.
SF "pynten" kjøpte jeg i USA. Taggen har jeg printet ut fra nettet.

Denne taggen er fra MME. De turkise bokstavene(begge fontene) er fra Webster page. "Mynten" er en souvenir mynt en kunne lage "over alt" der borte i en slags maskin. De runde bokstavene er fra Jenny Bowlin. Rub on bokstaver-ukjent.
Billetter fra Creative Imaginations, og bokstavene fra October Afternoon. Tape fra Tim Holtz.

De røde nokstavene fra My Little Shoe Box, og de andre fra Pink Paislee.

-----------------
Tusen takk for at du kikker innom bloggen min, og for alle flotte kommentarer-veldig kjekt:)
Ha en fortsatt fin mandags kveld og en fin uke;)



søndag 15. august 2010

Chicago

Chicago var en typisk Amerikansk by med mange skyskrapere. Togen suste forbi over deg når du gikk på gaten, og så og si inni husveggen - akkurat slik en ser på film...... Og det er jo her Blues Brothers er spilt inn;)

Jeg har brukt mønsterark fra October afternoon. "Husene" og "destination" er stempler jeg kjøpte i USA, men husker ikke hvilken produsent. Det med husene var en "pakke" med fire små stempler til $0,99.....
"Downtown" er fra We R memory keepers.
"Chigago", fakta teksten og "post stempelet" er klister kjøpt "over there".









torsdag 12. august 2010

Orginal "gjestebok"

I Adrian, Texas -midtveis på Route 66 (som går mellom Chicago og Los Angeles) ligger Midpoint Cafe. Utenfor var det plassert en pickup som nesten fungerte som en gjestebok. Du fikk låne penn inne i cafeen til å skrive på bilen med. Jeg vet ikke hvor mange år den har stått der, men det begynte iallefall å bli trangt om plassen.

Bakrunnsark og tag er fra teresa collins. Arket i hjørnet er fra Art Warehouse. Chipboard fra Crate og Little Yellow Bicycle. "Ethyl" har jeg skåret ut fra et Little Yellow Bicycle ark. Bokstaver er fra October afternoon, Thickers, Pink Paislee og Doodlebug. Binders fra MM, og tape fra TH. Har ellers brukt noen småting og så har jeg spayet litt med "hjemmelaget" color wash.

Tusen takk for at du stikker innom bloggen min, og for alle koselig kommentarer:)

tirsdag 10. august 2010

1. USA LO-Hollywood

Jeg elsker jo å reise, og det er for det meste reiseminner jeg scrapper.
Nå har jeg kommet igang med å scrappe bilder fra USA turen vår, og her er den første-fra Hollywood.
Jeg har brukt mønsterark og chipboard fra Bo Bunny, noen "gamle" chibboard som jeg ikke husker lev. på. Filmstripe og tape fra TH. Chipboard bokstaver fra Pink Paislee, som jeg har malt med Gesso. Bokstaver fra Doodlebug og October Afternoon.
Notene har jeg malt og så brukt glitterlim på, og stjernene har jeg malt med dabbermaling.

Som dere ser var jeg i godt selskap (legg merke til stjernen til venstre....) hi hi
-------
Nå høljer regnet ned ute, men det er fint vær å være inne i - spesielt på scrapperommet:)

lørdag 7. august 2010

Scrappebutikk-jakt i USA

Ååååå som jeg hadde gledet meg til shoppe scrappeting i USA-scrappingens "Mekka". Og så ble jeg SÅ skuffet........iallefall til å begynne med.
Hadde jo hørt så mye om DE flotte scrappebutikkene, og med alle de Amerikanske scrappe produsentene MÅTTE det jo bare bli bra:) eller.....???????????
Jeg Googlet og Googlet for å finne butikker som lå langs "ruten" vår, men det var ikke så enkelt som jeg hadde trodd.
Noen adresser/husnummer var bare ikke å oppdrive, og spurte vi noen i nærheten så visste de jo ingenting. Noen vi fant frem til hadde rett og slett lagt ned:( Men det ble da "treff" noen ganger. Og ja, butikkene var store og hadde mye, men....veldig mye var sånn "typisk Amerikansk" og slett ikke min stil. Men det ble da litt handel etterhvert, selv om jeg liksom ikke fant det jeg var mest ute etter.
Bla. var jeg på jakt etter Tim Holtz sine produkter, og da vi halveis i ferien var kommet til San Francisco begynte fortvilelsen å ta meg hi hi. Og i den fortvilesen sendte jeg en e-post til Tim rett og slett, og han svarte:) Forståelig nok hadde han ikke noe med utsalgsstedene å gjøre, men han visste om en butikk som lå like utenfor San Francisco som hadde mange av hans produkter:) Så neste dag kjørte vi avsted, og jeg ble ikke skuffet:) ENDELIG en "skikkelig" scrappebutikk:) Etterhvert nedover i California fant jeg flere "brukbare" butikker, men må nok si at jeg allikevel er litt skuffet sånn totalt sett(selv om det ble ca 8kg scrappeting med hjem....) Hadde liksom forventet meg så mye mere. Kan f.eks. nesten telle på to hender de pakkene med blomster jeg fant...... og vintage produkter var det lite å se også.
Men som sagt, ca 8 kg ble det:

Ble en del ark.....
....ting til feriealbumet ...

....bokstaver får man vel aldri nokk av.....

.......og litt pynt må man jo ha.....

......endelig stempler fra TH:)

....noen blader som ennå ikke var kommet til Norge.....

og jammen ble det ikke noen knapper til vinterens sy-prosjekter også:)
Nå er alle ny-ervervelsene ryddet vel på plass, og jeg har begynt å scrappe ferieminnene:)