torsdag 29. oktober 2009

Skissedilla #31

Denne uken var jeg ferdig allerede på mandag med oppgaven til Skissedilla, men måtte vente til i dag før jeg fikk anledning til å ta bildet. Blir jo så tidlig mørkt nå, og når det har regnet i tillegg.... Men her er en 9x9 LO med bilder fra Fuengirola, som er min løsning på den kjekke skissen som Hege hadde laget.


Mønsterarket er fra 7gypsies, billett fra TH, rubon fra Art Warehouse og de små bokstavene fra My Little Shoebox. Ellers har jeg brukt litt grov strie, Dymo, Craclemaling og noen bånd.

tirsdag 27. oktober 2009

La Rambla

Her er enda en lettersize fra Barcelona, som jeg laget på Papirfesten.

Bakgrunnsarket har jeg laget selv. Det er et oversiktsbilde av La Rambla(hovedgaten i barcelona) som jeg "skrudd ned" fargene på og printet ut på Bazzil. Rundt kanten av selve bildet har jeg skrevet litt om La Rambla`n og hvor mangfoldig den er.

Her har jeg brukt blomster, blader, pebbles og filmstripe fra Prima. Den røde blomsten er fra Papirloftet.

De små røde bokstavene er fra My Little Shorbox, og de sorte fra Prima.





søndag 25. oktober 2009

Hvorfor gjøre i dag det man kan utsette til i morgen????

Denne ukas oppgave på Skissedilla har jeg utsatt og utsatt, mest pga "tidsnød"...men i dag måtte jeg jo bare;-) Hadde mange planer i mitt lille hode, på hvordan jeg skulle løse den utfordrende skissen laget av Loredana. Men det ble mere sånn her:jeg vil, jeg vil, men får det ikke til:-( Vel, her er resultatet - og det ble alt annet enn det jeg hadde sett for meg....

Jeg har brukt Bazzil, bokstaver fra Thickers, Jenny Bowlin og My Little Shoebox. Pyntenåler fra MM, blomst fra Prima, journalingtag fra MME, filmstripe fra TH. Samt tyll, bånd, blonder, chipboard, Dymo og blomster stanset ut i restepapir.










torsdag 22. oktober 2009

The Gaudi Groupies

En "ny" lettersize som jeg laget på Papirfesten.
Bildet er tatt da vi var i Park Guell i Barcelona i begynnelsen av mnd.


Bakgrunnsarket er fra 3ndy, de grønne filtbokstavene fra Thickers og de andre er fra Jenny Bowlin. Punchinella`n fikk jeg fra "Jonna" - tusen takk:-)

De små koselige monsterene har fått glossy accent på kroppene og litt glitterlim på øynene.

Punchinella`n har jeg festet med gluedot og sydd noen sting i også. De store bokstavene fra JB har jeg fargelagt inni.



De små bokstavene fra JB har jeg limt på en fragments fra TH.


mandag 19. oktober 2009

Første lettersize LO

Denne laget jeg på Papirfesten. Den er min første lettersize LO, og skal være til et LS album fra turen vår til Barcelona nå i høst.
Churros er en slags Spansk "smultring" som dyppes i "siruptykk" mørk varm sjokolade mmmm....


Her har jeg brukt papirer fra MME og MF. Pilen og rubons fra MME. De små runde bokstavene er fra Jenny Bowlin og de andre fra Prima. Billett fra TH. Ellers litt blonde, pebbles, brads og bling.











søndag 18. oktober 2009

Skissedilla #29 og Papirfest

Da var jeg vel hjemme fra Stavanger og Papirfesten. Sender en stor takk til alle de som står på for å lage dette "eventet", kjempeflott.
Har kost meg masse, truffet både kjente og ukjente scrapppedamer, vært på to kurs, fått masse inspirasjon og ikke minst vært produktiv.....til en forandring for meg når det gjelder treff:-)
Og så har jeg bodd på Lura`s beste hotell, Hotell a La` Linn hi hi.
Fikk også lagt siste hånd på mitt bidrag til skissedill #29 der skissen var laget av Lene.



Bakgrunnsarket er fra MME, og jeg har brukt en liten stripe fra et ark fra 3ndy. Rubons og pebbles fra Prima, Thikers, spenne fra Kort&Godt, dominobrikker klippet ut fra et Graphic45, og eller litt "ting&tang".
Bildene er "dokumentarbilder" fra familiefotografering.






tirsdag 13. oktober 2009

Ny LO fra Fuengirola.

Da har jeg laget en ny side til 9x9 albumet jeg holder på med fra turen til Fuengirola i august.

Papiret nede i høyre hjørne er fra Crate, de to andre papirene og de små bokstavene er fra MM, blomsten fra Prima har fått litt stickles på seg, metallpynt og chipboard er fra TH. Rubons fra Art Warehouse. Bånd og pynt av ukjent opprinnelse.

mandag 12. oktober 2009

Jeg har laget kort

Jeg er ingen "kortlager", men i anledning svigermor`s 70 års dag måtte jeg "til pers"....


Selve kortet er av bølgepapp, som jeg har brukt litt hvit dabber maling på. Jeg har limt på en gammel bokside, som jeg har krøllet og brukt vann og distress ink på. Stripen med mønsterpapir er fra 3ndy og den har jeg sprayet med glimmermist. Lysekrona har jeg stemplet på overlay med Stazon. Navnet er i thickers natur, som jeg har brukt distress ink på og så distress stickles. Blomsten er fra Prima. Ellers har jeg brukt chipboard fra TH og Scrappers choice, krone fra MF, metallskruer fra 7gypsies og litt blonde, bånd og gaffertape.


Barnebarna hadde egen gave, og fra dem laget jeg dette enkle kortet som har et gavekort inni. På baksiden står det en liten hilsen, og jeg har limt et lite bilde (ca 4x4cm) av alle barnebarna.

søndag 11. oktober 2009

Skissedilla #28

Da var jeg ferdig med mitt bidrag til ukas oppgave på skissedilla, der sissen var laget av Lula.


Jeg har brukt hvit Bazzil, mønsterpapir fra MME og overlay fra Hambly. Diverse chipboard, overlay, rubons og bånd. Metallpynt fra 7gypsies og TH.







torsdag 8. oktober 2009

Månedsvinner på Skissedilla

Jippi:-) Jeg ble månedsvinner for september på Skissedilla. Gjett om jeg ble overrasket og glad:-) Og den flotte premien jeg får:-)gleder meg masse til den kommer i posten.
En av hovedgrunnene for at jeg fikk meg blogg, var for å kunnne delta på skissedilla, og det er jo kjempegøy - et hvirkelig flott "tilltak":-) Godt jobba jenter;-) Dette var mitt første bidrag til skissedilla, så da er det jo ekstra morsomt:-)
http://skissedilla.blogspot.com/2009/10/manedsvinner-for-september.html

mandag 5. oktober 2009

I LOVE BARCELONA

Da er jeg vel tilbake fra en fantastisk langhelg i Barcelona.
Dette va min tredje tur dit, og jeg blir bare mer og mer forelsket i byen:-)
Barcelona har "alt", sightseeing, shopping, strand og uteliv. Og på denne turen ble det litt av alt. Lørdagen var damenes "shoppingdag", mens mennen koste seg på utecafeer og "ble fyllt opp" med handleposer innimellom..... Vi fant noen små koselige butikker hvor de solgte spesielle klær av Spansk design, og jeg falt pladask:-)
Her er bilder av noen av mine "hvarp":-)







































Legg merke til den lille katten på hetten:-)